Afspraak maken

mode bruidsmoederZet uzelf in onze agenda voor passen en kijken.

Een van onze mode-stylistes ontvangt u dan (met koffie/thee). Vervolgens gaat zij met u enkele jurk-sets uitzoeken die aansluiten bij uw profiel. Het kijken en passen zal ongeveer 1-2 uur duren.

Wij nemen graag de tijd voor u.

Gaat u naderhand lunchen in Brielle, dan trakteren we daarbij op een drankje. Vraag daar evt. naar aan een van onze stylistes.


Maak een afspraak om (zonder koopverplichting) te kunnen passen. Maar u mag ook gerust zonder afspraak langs komen, echter passen is dan niet mogelijk.

Mode voor bruidsmoeders is bijzondere kleding en anders dan u gewend bent. Het uitzoeken vergt dan ook ons advies. Wij weten welke jurk-set bij uw profiel de juiste keus is. Kom vrijblijvend kijken en passen (zonder koopverplichting).

 Op 1e Pinksterdag (20 mei): niet open.

Extra open2e Pinksterdag (ma. 21 mei) vanaf 12.00 uur


Vul hieronder de details van uw keuze in voor uw afspraak:


bruids moederWat u nog wilt weten:

  • uw afspraak kunt u gebruiken voor uw eigen  jurk-set en én die voor 1 of 2 extra personen (als uw dochter of partner ook mooie kleding wil uitzoeken),

   • voor dit type gelegenheidskleding bestaan geen mode-seizoenen.  Wacht dus niet tot het nieuwe seizoen: gehele jaar door de juiste kleding in lichte kleuren.

   • elke jurkset blijft ruim 3 jaar in de collectie (totdat de stof op is).

   • bijpassende schoenen en tasje in dezelfde kleur duurt 3 weken.

    • onze bezoekers zitten ruim 2 uur in de auto en zijn erg enthousiast over onze collecties.

    • bij elke jurk-set een bijpassende stropdas in kleur en het juiste kostuum voor de partner,

    • Gaat u lunchen in Brielle vóórdat u ons bezoekt, parkeer dan bij ons en loop  even binnen voor de Coffee-cheque,

    • wij verkopen per week ongeveer 30 jurk-sets. En er arriveren wekelijks ook weer ongeveer zoveel nieuwe sets jurk-mét-jasje bij ons.

    • we maken uw bijzondere kleding keurig op maat in ons atelier. Daarvoor nemen we ongeveer 4 weken de tijd. Onze coupeuses spelden evt. zelf uw kleding af.


Mevrouw, als u een bruiloft hebt in de familie, of als u zelf gaat trouwen, dan wilt u er de gehele dag prachtig uitzien. Een mooie jurk met bijpassend jasje is dan ideaal. Dat weten we en dat is ons specialisme. Daarmee zijn we uniek de Benelux!

Gedurende het gehele jaar hebben we ruim 489 sets jurk-mét-jasje op voorraad in huis.

Voldoende keus  in maat 36 – 50. Alles met bijpassende schoenen + tasje (clutch) in kleur!

Kom binnenkort maar op de koffie, dan maken we een prachtige bruid’s moeder van u. Of we kleden u tot een verrassende “oudere” bruid.  Laat u maar verrassen en verbazen met onze bijzondere kleding-sets. Tot snel.