Trouwkleding 40+ bruid.

Kleding voor hertrouwen of 40+ bruid.

Kom naar Brielle (ZH) voor bijzondere suggesties en vele mogelijkheden (kort of lang).

Collectie voor de komende 8 maanden nu aanwezig!

De gróótste keus in de Benelux voor “oudere” bruid en hertrouwen! (echt waar)

Kijk ook op onze uitgebreide website: www.bruidsmoederjurk.nl


Trouwkleding voor de “oudere bruid” of hertrouwen. Daarvoor zijn onze bijzondere  collecties bijzonder geschikt. Dat is ons specialisme en daarvoor reizen onze bezoekers gemiddeld 2 uur om naar Brielle te komen (nabij Rotterdam). Maak een afspraak bij ons en laat u vrijblijvend inspireren.

Bruidsjurk voor de oudere bruid: ruim 489 sets jurk-met-jasje of met mantel.

Dát is wat u wilt als een “oudere” bruid: geen uitbundige trouwjurk, maar een toepasselijke mooie jurk met stijlvolle details en een jasje. Kijk naar de foto’s en weet wat we bedoelen. Plan uw bezoek aan ons in Brielle en kom vrijblijvend kijken en passen.

Onze stylistes weten wat bij u en uw profiel de juiste keuze is. Samen met u selecteren ze enkele sets die u kunt gaan passen. Ze nemen graag de tijd voor u en begeleiden u bij het uitzoeken. Dát is ons specialisme: veel keus in de juiste kleding voor een oudere bruid die (weer) gaat trouwen.

Bijpassende schoenen in dezelfde kleur + tasje (clutch).

Dagelijks komen a.s. 40+ en 50+bruiden uit België en Nederland naar Brielle. Zij hebben weer trouwplannen. Onze stylistes begeleiden de “oudere” bruidsdame bij het bekijken en passen van de geschikte jurk-set. Dat is gratis en vrijblijvend.  Nadat u ruim 1 á 2 uur in de auto zat, arriveert u op ons eigen parkeerterrein met winkel-entree. We ontvangen u met een kopje koffie en bespreken uw wensen.  Daarna gaan we samen langs de rekken en selecteren enkele geschikte sets. Naderhand trakteren we u op een drankje bij de lunch.

Hebt u nog vragen: klik HIER

  AFSPRAAK MAKEN  


Telefoon: 0181-412094