Trouwkleding voor oudere bruid.

 Kom naar Brielle (nabij Rotterdam) voor bijzondere jurk-mét-jasje.

U gaat binnenkort (weer) trouwen?

De gróótste keus in de Benelux!


Voor de “oudere bruid”. Daarvoor zijn onze speciale collecties bijzonder geschikt. Dat is ons specialisme en daarvoor reizen onze bezoekers gemiddeld 2 uur om naar Brielle te komen (nabij Rotterdam). Maak een afspraak bij ons en laat u vrijblijvend inspireren.

Bruidsjurk voor de oudere bruid: ruim 368 sets jurk-met-jasje of met mantel.

Dát is wat u wilt als een al oudere bruid. Geen uitbundige trouwjurk, maar een toepasselijke mooie jurk met stijlvolle details en een jasje. Kijk naar de foto’s en weet wat we bedoelen. Plan uw bezoek aan ons in Brielle en kom vrijblijvend kijken en passen.

Onze stylistes weten wat bij u en uw profiel de juiste keuze is. Samen met u selecteren ze enkele sets die u kunt gaan passen. Ze nemen graag de tijd voor u en begeleiden u bij het uitzoeken. Dát is ons specialisme: veel keus in de juiste kleding voor een oudere bruid die (weer) gaat trouwen.

Bijpassende schoenen in dezelfde kleur + tasje (clutch).

Dagelijks komen dames naar Brielle uit België en Nederland. Zij hebben weer trouwplannen. Onze stylistes begeleiden de “oudere” bruidsdame bij het bekijken en passen van de geschikte jurk-set. Dat is gratis en vrijblijvend.   Nadat u ruim 1 á 2 uur in de auto zat, arriveert u op ons eigen parkeerterrein. We ontvangen u met een kopje koffie en bespreken uw wensen.  Daarna gaan we samen langs de rekken en selecteren enkele geschikte sets. Naderhand trakteren we u op een drankje bij de lunch.


bel ons op: 0181-412094